KISITLAMA TEMZLİK SEFERBELİĞİNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

BATMAN'DA HUMMALI TEMİZLİK

Yeni tip Coronavirus (Covid-19) önlemleri kapsamında uygulanan 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde tüm ülkede olduğu gibi Batman'a da  büyük bir sessizlik hâkim.

Cadde, kaldırım ve sokakların boş kalmasını fırsat bilen Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Batman Park'tan başlayak şehir merkezine doğru, cadde ve kaldırımlar, 75 kişilik temizlik ekibi ile deterjanlı su ile yıkandı. 

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sabahın ilk ışıkları ile işe koyularak, genel bir temizliğe başladı. Temizlik ekipleri Ana arteller başta olmak üzere, kaldırımlar, parklar, otobüs durakları, çöp konteynerlerini bol köpüklü ve basınçlı suyla yıkadıktan sonra dezenfekte ettiler. 

Belediye Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Gümüş temizliğe ilşkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Gümüş "Batmanlılar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan yaya ve araç trafik yoğunluğu fazla olan Turgut Özal Bulvarı ve Gülistan Caddesinde genel bir temizlik ve dezenfektan çalışması yaptık. Bu hummalı temizlik çalışmamızı 75 personel, 12 araç ile birlikte, Cadde, sokak, kaldırım, park önleri, çöp konteynerleri ve otobüs duraklarını köpüklü ve basınçlı su ile yıkaıktan sonra, dezenfektanlayarak temizlik işlerimizi tamamlıyoruz. Temiz ve yaşanılabilir bir Batman tek önceliğimiz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler