KISMET ÇELİK “SANDIĞIMIZ VE EMANETİNİZ EMİN ELLERDE”

KISMET ÇELİK “SANDIĞIMIZ VE EMANETİNİZ EMİN ELLERDE”

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, önümüzdeki seçimlerde halk adına sandığında emanetlerinin de güvende olacağını söyledi.
 
İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak Diyarbakır’daydık. Diyarbakır İl Başkanlığımızın ev Sahipliğinde, Diyarbakır, Batman ve Bingöl teşkilatlarımızla seçim işleri ve seçim güvenliği konularında çalışma yapmak üzere toplandık diyen İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik “Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en derin siyasi ve ekonomik krizlerinden birini yaşıyor. Toplumsal, siyasal ve ekonomik sorunlar her geçen gün artarak etkisini ağır bir biçimde gösteriyor. Eğitimden sağlığa, ekonomiden adalete, özgürlükten güvenliğe akla gelen her alanda yaşanan çok yönlü kriz hali, vatandaşlarımızın sadece gündelik hayatlarını olumsuz etkilemekle kalmıyor, geleceğe yönelik umutlarını da yok ediyor.
 
 
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde, kuruluşumuzdan bugüne hızla ilerlediğimiz iktidar yolunda, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye’yi güneşli, huzurlu, bereketli günlere kavuşturmak için canla başla çalışıyoruz.
 
Önümüzdeki seçim ülkemizin ve milletimizin geleceği için hayati önem taşıyor. Bu seçim, giderek totaliterleşen, adaletin ve liyakatin olmadığı, hukukun üstünlüğü yerine güçlünün hukukun hüküm sürdüğü, Partili Cumhurbaşkanlığı Sisteminden kurtulup, demokrasimizin güçleneceği, denge ve denetim sisteminin temin edildiği ve milletin temsilcilerinin söz sahibi olduğu Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmek için bir fırsattır. Ülkece güneşli, güzel günlere kavuşmak için sandığın gelmesini bekliyoruz. İnanın, çok az kaldı” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler