Kızılay'dan Ramazan Desteği

Kızılay'dan Ramazan Desteği

Batman Türk Kızılay yeni yönetimi ile göreve geldikten  bu yana muhtaç ailelere yardım, ramazan ayında öğrencilere iftar yemekleri, okullardaki  muhtaç öğrencilere  iftar yemekleri,  okullardaki muhtaç öğrencilere yaptığı desteklerle 35 bin kişiye dokunuş yaptı.
 
Türk Kızılay Batman Şubesi Başkanı Davut Okçu, “Türk Kızılay Batman Şubesi olarak her yıl olduğu gibi geleneksel iftar yemeklerinde ramazan ayı boyunca, kendi mutfağımızda pişirdiğimiz 120 kişilik yemek ve çeşitli desteklerimizle, Batman merkez olmak üzere 35 Bin kişiye destek olduklarını belirterek, Batman belediyesi ile ortaklaşa geliştirdiğimiz proje ile  kent merkezindeki tüm lise ve pansiyonlar da ilk yardım eğitimi vererek ilk tardım kitapçı ile içinde malzeme ile acil ecza dolabı dağıtık.
Bunun yanı sıra tekerlikli sandalye , yangın mağdurları,  ameliyat olması gereken muhtaç ailelere desteklerimiz devam ediyor.” Dedi. 
 
HEDEFİMİZ BATMAN’I BÖLGE YAPMAK
 
Kızlay Batman Şube Başkanı Davut Okçu “ Merkez konumundaki Batman hala bölge olarak Muş iline bağlı. İhtiyaç halinde bazı durumlarda , Muş ili üzerinden destek alıyoruz. Hedefimiz Batman’ı bölge statüsüne kavuşturmaktır. 
Kan toplama birimimiz görevini yapmaktadır. Sürekli belli noktalarda kan toplamaya devam ediyoruz. Kan toplama da, halkımız  üzerine düşeni yapmaktadır.
Batman olarak yıllık kan ihtiyacımız 12 Bin ünitedir. Halkımızdan 10 Bin ünite kan toplayabiliyoruz.  Batman halkına bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi. Objektif Haber

2 Yorum

Sezan Gümüş

Sezan Gümüş

22 Mayis 2019
Sadece Ramazan ayında değil, her zaman yardım hayırlıdır.

rewfjlcu

rewfjlcu

22 Mayis 2019
1

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler