Köy öğrencilerine kırtasiye yardımı

Çocuk Hakları Batman İl Çocuk Komitesi, kentteki öğrencilerden toplanan kırtasiye malzemelerini köydeki yoksul öğrencilere ulaştırdı.

Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Çocuk Hakları Batman İl Çocuk Komitesi, kentteki öğrencilerden toplanan kırtasiye malzemelerini, Karpuzlu köyündeki yoksul öğrencilere ulaştırdı.

Konuyla ilgili Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında dar gelirli öğrencilere yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirildiği belirtildi.

20 lise, ilk ve ortaokul öğrencilerden toplanan kırtasiye malzemelerinin köyde eğitim gören öğrencilere verildiği bildirilen açıklamada, “Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan Çocuk Hakları Batman İl Çocuk Komitesi'nde bulunan çocuklar tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullara yardım kutuları bırakılıp, okullardan kırtasiye malzemesi toplanmıştır. Toplanan kırtasiye malzemeleri Balpınar ve Kozluk ilçesine bağlı Karpuzlu köyünde bulunan ilköğretim okullarında eğitim gören çocuklara dağıtımı gerçekleştirildi. Çocuk Hakları Komitemizin etkinlikteki amacı çocuklara çocuk hakları konusunda eğitim vermek ve çocuklarda var olan yardımlaşma duygusunu pekiştirmektir. Okullarda bulunan çocuklar etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirip bu şekil etkinliklerin devam etmesi yönünde talepte bulunulmuştur.” denildi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler