Kozluk’ta İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı

Kozluk’ta İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı

5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 40. maddesi gereğince, 2018 yılı İlçe İdare Şube Başkanları Kozluk Kaymakamı Osman Bilici Başkanlığında yapıldı
 
Kaymakamlık toplantı salonunda saat 10.00’da Kaymakam Bilici başkanlığında yapılan İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı’na, ilçemizde faaliyet yürüten kamu kurum ve kuruluşlarının şube başkanları katıldı. 
 
SIFIR ATIK PROJESİ TÜM KURUMLARDA UYGULANACAK
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’nin bütün kurumlarımızda aşamalı olarak uygulanması gerektiğini, son dönemde ülkemizin karşı karşıya kaldığı ekonomik saldırılardan dolayı kurumlarımızın her zamankinden daha çok tasarruf tedbirlerine riayet etmesi gerektiğini ve vatandaş odaklı hizmetin yürütülmesi için kamu hizmet standartları çerçevesinde bütün kurumlarımızın koordinasyon halinde hareket etmeleri gerektiğini belirtti. Daha sonra toplantıda kurumların faaliyetlerini değerlendiren Kaymakam Bilici, İlçe İdare Şube Başkanları’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler