Küçük çocuğun üzerinde esrar bulundu

Batman'da küçük bir çocuğun üzerinde yapılan aramada esrar ele geçirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent merkezinde küçük bir çocuğun üzerinde yapılan aramada esrar ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, "İlimizde bulunan bir mahallede elinde siyah poşet ile şüpheli tavırlar sergileyen yaşı küçük bir şahsın yapılan üst aramasında 32 gram, elindeki siyah poşetin içerisinde ise 220 gram olmak üzere toplamda 252 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Gözaltına alınan çocuğun, adli işlemlerinin ardından Batman İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan başka bir açıklamada ise metruk bir binanın bahçesinde bulunan 3 kişiden birinin üst aramasında ruhsatsız tabanca ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, "3 Ekim 2017 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği görevlilerimizce ilimizde bulunan bir metruk binanın bahçesindeki 3 şahsın üst araması yapılmış, şahıslardan birinin üzerinden ise ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait şarjör ve bir adet fişek ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Konuyla ilgili gözaltına alınan şüphelinin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli mercilere sevk edildiği belirtildi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler