Kurban Bayramı’nda Tercih Edebileceğiniz Konforlu Oteller

Sizler İçin Kurban Bayramı’nda Tercih Edebileceğiniz Konforlu Otelleri Listeledik

Kurban bayramı gerek bayram niteliğinde gerekse tatil için en fazla heyecanlandıran bir dönem olarak bilinmektedir. Yılların en uzun ve en özel tatil dönemleri olarak kabul edilen Kurban bayramı, en uzun tatil dönemi olarak da bilindiği için en iyi ve en keyifli şekilde değerlendirmek için oldukça detaylı planlar yapılmaktadır. Son dönemlerde bayramlar yaz aylarına denk geldiği için genellikle yaz aylarının popüler bölgeleri tercih edilmektedir.

Kurban bayramı otelleri ise günümüzde Temmuz ayında olacağı için yaz dönemlerinde tercih edilen bölgeler bu yılda en fazla rağbet görecek bölgeler olacaktır. Tam manasıyla hem dinlenmek, huzur bulmak ve eğlenmek isteyenler tarafından Kurban bayramı tatillerinde en iyi ve en konforlu hizmet sunan otelleri tercih ederler. Bu nedenle 4 gün sürecek olan Kurban bayramı nedeniyle Kurban bayramı otelleri de misafirlerine en iyi hizmeti vermek amacıyla birbiriyle yarışmaktadır. 2021 döneminde Kurban bayramının ilk günü Cuma günü olurken son günü ise Pazartesi gününe denk geliyor ve Salı gününden itibaren iş mesaileri başlayacaktır. Bu 4 günlük kurban bayramı tatilinde en iyi konforu, hizmeti ve güler yüzlü personelleri ile hizmet veren oteller arasında seçim yaparak 4 günlük kurban bayramı tatili süresince keyifli konaklama yapabilmeniz için bilgilendirme vereceğiz. Kurban bayramı otelleri arasında seçim yaptığımız bu 3 otel Kurban bayramı otelleri arasında en iyi hizmetin yanı sıra kısa süreli bayram tatilleri için en önemli oteller arasında gelmektedir.

En Konforlu Kurban Bayramı Otelleri

  • Jasmin Beach Hotel: Bodrum şehir merkezine 3 kilometre ve Bodrum-Milas hava alanına 35 kilometrelik mesafede yer alan bu tesisi 13.200 metre kare alan üzerine kurulmuştur. Denize uzaklığı 20 metre olan bu tesisin kendine özel 50 metre uzunluğunda da sahili bulunmaktadır. Tesis birbirinden konforlu 280 oda ile hizmet vermektedir. Otel özellikleri arasında doktor, fotoğrafçı, Market, kuaför gibi özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca tesis bünyesinde açık ve kapalı havuz da bulunmaktadır. Tesiste konaklayan misafirlerin daha keyifli ve konforlu zaman geçirmeleri amacıyla bilardo, masa tenisi, Play station, deniz bisikleti, Jet Ski, Tüm su sporları, oyun salonu, dart, masaj, soft animasyon, Airhokey, SPA, Kano, Türk hamamı, Hemşire, Fitness, Sauna, Su kaydırağı, Banana, Su kayağı, Paraşüt, Buhar odası ve İmport içeçecekler gibi farklı ve konforlu aktiviteler ile hizmet vermektedir. Ayrıca çocuklu aileler için çocuk oyun alanı ve çocuk havuzu da bulunmaktadır.

  • Limak Lara De Luxe Hotel & Resort: Antalya şehir merkezine 25 kilometre ve Antalya Hava alanına 13 kilometrelik mesafede yer alan bu tesis 39.000 metre kare alan üzerine kurulmuştur. Denize sıfır konumda yer alan ve mimarisi ile göz kamaştıran bu tesis birbirinden konforlu 442 oda ile hizmet vermektedir. Otel özellikleri arasında Doktor, kuaför, fotoğrafçı, Amfi tiyatro, disconun yanı sıra bölgede gezebilmeleri için misafirleri için araç kiralama hizmeti de verilmektedir. Tesis plaj ve havuz özellikleri arasında açık havuz, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, Auqpark ve Pavillon bulunmaktadır. Tesiste konaklayan misafirler için konakladıkları süre boyunca keyifli ve oldukça sağlıklı zaman geçirebilmeleri amacıyla masaj, tenis kortu aydınlatmalı, Aerobic, bilardo, fitness, hamam, boccia, oyun salonu, tenis ekipmanları, animasyon, bowling, SPA, satranç, buhar odası, tenis kortu, Beach voley, dart, Squash ve sauna gibi sağlıklı ve konforlu aktiviteler bulunmaktadır. Ayrıca çocuklu ailelerin konforu için dondurma, çocuk kulübü, çocuk animasyonu, çocuk parkı, çocuk büfesi, çocuk diskosu, çocuk havuzu, özel çocuk bakımı ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır.


     
  • Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel: Marmaris merkeze 6 kilometre ve Dalaman Hava alanına 90 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis 73.000 metre kare alan üzerine kurulmuş ve 330 metre uzunluğunda bir sahile sahiptir. Birbirinden konforlu ve manzaralı 310 oda ile hizmet vermektedir. Otel özellikleri arasında doktor, alışveriş merkezi, güzellik merkezi, market, amfi tiyatro, bar, disco, kuaförün yanı sıra bölgedeki gezilecek ve görülecek yerleri gezmek isteyen misafirler için araç kiralama hizmeti de verilmektedir. Tesis bünyesinde kapalı ve açık havuz, tesise özel plaj ve aqua park bulunmaktadır. Ayrıca tesiste bulunan aktiviteler arasında Animasyon, dart, masaj, sauna, tenis ekipmanları, aerobic, atari oyunları, banana, kano, mini futbol, Türk hamamı, SPA, Fİtness, su kaydırağı, bilardo, Tüm su sporları, masa tenisi, oyun salonu, tenis kortu, Boccia, dalgıçlık okulu, jet ski, buhar odası, soft animasyon vb. birbirinden farklı aktiviteler ile hizmet vermektedir. Ayrıca çocuklu aileler için mini club, çocuk animasyonu, bebek bakımı, çocuk havuzu, çocuk parkı ve çocuk kulübü bulunmaktadır.

Kurban bayramı otelleri hakkında daha fazla otel ve daha fazla bilgi almak isteyenler https://gezinomi.com sitesini ziyaret edebilir ve farklı bölgelerde birbirinden konforlu ve en kaliteli şekilde hizmet veren otelleri görebilirsiniz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler