Kurslara Başvuru Yağdı

18 DALDAKİ KURSA 1448 BAŞVURU

         Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, çocuk, genç ve yetişkinlerin zamanlarını değerlendirmeleri, çeşitli kültürel ve sanatsal alanlarda kendilerini yetiştirmeleri amacıyla açılan kurslar başladı.
 
Belediye bünyesinde açılan 18 daldaki kurslara toplam 1448 kişi kayıt yaparken vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kurslardan İngilizce kursuna 177, Bağlama kursuna 157, Gitar kursuna 149, Piyano kursuna 137, Keman kursuna 121 ve Satranç kursuna 105 kişi başvurdu.
 
Kültür Mahallesi’nde yer alan Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen kurslardaki öğrencilere dersler uzman eğitmenler tarafından veriliyor.
 
Belediye bünyesinde açılan; Piyano, Keman, Klarnet, Gitar, Bağlama, Erbane, Halk Oyunları Batman Yöresi (Çocuk), Halk Oyunları Batman Yöresi (Yetişkin), Modern Dans, Çocuk Tiyatrosu, Yetişkin Tiyatrosu, Çok Sesli Çocuk Korosu, Çok Sesli Gençlik Korosu, Hobi Resim, Takı Tasarım, Fotoğrafçılık, Satranç ve Yabancı Dil (İngilizce) kurslarına toplam 1448 kişi kayıt yaptı.
 
21-31 Ocak 2019 tarihleri arasında kayıtları alınan kurs başvurularının tamamlanmasının ardından 4 Şubat 2019 Pazartesi tarihinden itibaren pratik derslere başlandı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler