‘Kürtlerle Türkler aynı ağacın dallarıdır’

‘Kürtlerle Türkler aynı ağacın dallarıdır’

Genel başkan yardımcısı olduğu Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM) 13. şubesinin Batman’daki açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Kürtler ve Türkler'in aynı gövdenin dalları olduğunu belirterek, “Ayrılığa ve düşmanlığa hiç vaktimiz yok. nifak tohumları bizim kardeşlik coğrafyamızda asla yeşeremez.” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, genel başkan yardımcısı olduğu KADEM'in 13. şubesinin Batman’daki açılışına katıldı. Derneğin açılışını KADEM Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz ile birlikte yapan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, derneğin açılışı vesilesi ile Batman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “KADEM 13. temsilciliğini burada açıyor. Batmanlı kadınlarımızın bize güç katacağına gönülden inanıyoruz. Son zamanlarda ülkemizin en çok ihtiyacı olan kardeşlik harcının Batman’da da karılacağını çok iyi biliyoruz. Değerlerine sadık, gücünü dayandığı manevi dinamiklerden alan bir ilimiz olan Batman, bize kardeşliğin en güzel meyvelerini verecektir. Buna gönülden inanarak buraya geldik” diye konuştu.

“KÜRTLER VE TÜRKLER AYNI AĞACIN DALLARIDIR”

Kürtler ve Türkler'in aynı gövdenin dalları olduğunu belirten Bayraktar, “Zira biliyoruz ki bizim ayrımız gayrımız yoktur. Kürtler ve Türkler aynı gövdenin dallarıdır. Horasan’dan bu yana bir bütünün iki yanıdır. Aynı mezarda yan yana uyur bizim atalarımız. Bu nedenle geleceğimiz de tıpkı geçmişimiz gibi bir ve beraber olacaktır. Ayrılığa ve düşmanlığa hiç vaktimiz yok. Terör örgütünün ekmeye çalıştığı nifak tohumları bizim kardeşlik coğrafyamızda asla yeşeremez. Kürt kardeşimiz PKK terör örgütünün yüzünü çok iyi biliyor“ ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler