LİDER SALLANDI AMA YIKILMADI

PETROSPOR YENİLSEDE YİNE LİDER

Kütahya Belediyespor, Batman Petrolspor’un ‘yenilmezlik’ ünvanına son verdi. Mağlubiyete rağmen liderliğini sürdüren Petrolspor, Kütahya karşısında dağıldı. Rakip attığı kadar da kaçırdı. Petrol’ün tek golü Aykut’tan geldi.
 
Binlerce taraftarı önünde ligin güçlü takımlarından Kütahya Belediyespor’u ağırlayan namağlup lider Petrolspor, herkesi şoke etti.  Karşılaşmaya inanılmaz bir konsantrasyonla çıkan Kütahya’ya karşı hiçbir varlık gösteremeyen Petrol, müsabakadan 5-1’lik ağır mağlubiyetle ayrıldı.
 
Oynadığı 15 karşılaşmada sadece 9 gol yiyen Petrolspor’un tek maçta yediği 5 gol büyük bir hayal kırıklığı yaratırken, kötü haftanın tek tesellisi ikinci sıradaki Arnavutköy Belediyespor’un da puan kaybetmesi oldu.
 
 
Batman şehir stadyumunda oynanan müsabakaya namağlup lider olarak çıkan Batman Petrolspor, şampiyonluk mücadelesi veren Kütahya Belediyespor’a karşı hiçbir varlık gösteremedi. Karşılaşmaya büyük konsantrasyonla başlayan Kütahya Belediyespor, oyunun başında itibaren kontrolü eline aldı. Kütahya’nın bu istekli oyununa zaman zaman ortak olmak isteyen Petrolspor, karşılaşma 0-0 devam ederken geliştirdiği ataklarda aradığı golü bulamadı. Rakibin istekli oyununa daha fazla direnç gösteremeyen temsilcimiz, 38 ve 42. dakikalarda yediği gollerle ilk devreyi 2-0 geride kapattı.
 
3. GOL MAÇIN KIRILMA ANI OLDU
 
Müthiş taraftarına rağmen sezonun en kötü futbolunu sergileyen Petrolspor, ikinci devre için umutlanırken, oyunun hemen başında gelen 3. gol her şeyi yerle bir etti. 47. dakikada kendi yarı sahasından çıkarken kaptırılan topta üçüncü golü yiyen Petrolspor’da moraller alt üst oldu. Pozisyonda yerde kalan Ömercan Öndaş’a yapılan faulü atlayan maçın hakemi Burak Filik’te büyük tepki topladı.
 
 
SON 15 DAKİKAYA 5-0 MAĞLUP GİRDİK
 
Karşılaşmanın 47. dakikasında 3-0’lık farkla skorla geriye düşen Petrolspor, toparlanmak için de bir türlü beklenen hamleyi veremedi. Kulübenin yetersiz olması sebebiyle oyuna yerinde müdahaleler yapamayan teknik heyet, taraftarlar gibi maçı izlemekle yetindi. Her şeyin kötü gitti günde 61 ve 75. Dakikalarda topu iki kez daha ağlarında gören kırmızı – beyazlı ekip, müsabakanın bitimine 15 dakikada kala 5-0 geriye düştü.
 
PETROLSPOR'UN GOLÜ UZATMALARDA GELDİ
 
Bu skor, buz gibi havada maça akın eden binlerce taraftarı kahrederken, saha içerisinde ise adeta herkes kilitlendi. 75. dakikanın ardından oyunu sadece kontrolünde tutmak isteyen Kütahya Belediyespor kalesinde cılız ataklar geliştiren Petrolspor, karşılaşmanın uzatma dakikalarında Aykut Çift’in kaydettiği golle farkı 4’e indirebildi. Bitiş düdüğüyle birlikte kabusun sona erdiği karşılaşma, Petrolspor tarihine büyük bir hezimet olarak geçti.
 
 
TARAFTAR PETROLSPOR'A SAHİP ÇIKTI
 
 
5-1’lik ağır yenilgiyle sahadan ayrılan Petrolspor’a en büyük desteği yine cefakar taraftarlar verdi. Müsabaka 5-0’lık skorla devam ederken, Petrolspor kalecisi Cihan Şentürk’e büyük destekte bulunan taraftarlar, oyuncuyu bağrına bastı. Karşılaşmanın ardından da takımı tribünlere çağıran futbolseverler, büyük bir üzüntü yaşayan futbolculara moral vermeye çalıştı. 
 
 VALİ ŞAHİN, TAKIMI AYAKTA ALKIŞLAYARAK MORAL VERDİ  
 
Maç sonrası Yaraslar Taraftar Grubu, Petrolspor oyucularını tribüne çaüırarak moral verdi. Maç sonrasında, soyunma odasına giderek futbolcuları ayakta alkışlayan Vali Hulusi Şahin oyuculara destek ve moral verdi.
 
 

 

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler