LİSE ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEYİ ZİYARET ETTİ

Batman Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencileri üniversiteyi ziyaret etti.

Batman Üniversitesini yakından tanımalarını ve tercih etmelerini sağlamak amacıyla her yıl farklı Kademelerde ki birçok öğrenciyi ağırlayan üniversite, Batman Mehmet Akif Ersoy Lisesi Öğrencileri, öğretmenleri ile beraber ziyaret etti.

 Batı Raman Kampüsünü ziyaret eden öğrenciler, Merkez Kütüphaneyi, akademik birimlerdeki laboratuvarları, çalışma alanlarını ve spor tesislerini gezerek, ziyaret ettikleri birimler hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

Rektör Demir: “Üniversitemizi Ziyaret Eden Öğrencilerin Geleceklerine Dair Bilinçli Tavırları Umut Verici”

 Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. İdris Demir, üniversite adayı her öğrencinin ileride tercih etmek istediği bölüm hakkında merak ettiği konuları birimlerden öğrenmesi için üniversiteyi ziyaret etmeye davet ettiğini söyledi.

 Batman Üniversitesinin uzman ve nitelikli bir akademik kadroya sahip olduğunu vurgulayan Rektör Demir; “Üniversitemizi tercih eden öğrencilerin okuduğu bölümden donanımlı bir şekilde mezun olarak dünyanın her yerinde çalışabilecek bir özgüvene sahip olacaktır.” dedi.

Daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak amacıyla üniversiteyi ziyaret eden öğrencilerin geleceklerine dair bilinçli tavırlarının umut verici olduğunu kaydeden Rektör Demir, kapılarının her kademedeki tüm öğrencilere açık olduğunun altını çizdi.

Birim ziyaretlerinin ardından kampüs alanını da gezen öğrenciler, hatıra fotoğrafı çekindikten sonra kampüsten ayrıldılar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler