MİLLETVEKİLİ RAMANLI, TREN GARINI ZİYARET ETTİ

“Çalışan kurum ve kişinin arkasında duracağız”

Batman Tren Gar Müdürlüğü’nü ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, çözüm için gerekli her çalışmayı destekleyeceklerini ve Batman için çalışan her kişi ve kurumun arkasında duracaklarını söyledi.
 
 
Batman’da yoğun bir şekilde ziyaret ve programlarına devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle TCDD Batman Gar Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışma ve sorunları ile ilgili bilgi aldı. TCDD Batman Gar Müdür Vekili Halil Saruhan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından Batman Gar Binasının tescillendiğini belirterek, “Tescillenen bu muazzam yapının etrafında her gün iki gidiş iki geliş bölge treni hizmeti ve bir ekspres tren hizmeti veriyoruz.  Güzel hizmetin yanında ise maalesef çok kötü olaylar yaşanıyor. Tren yolculuğu yapan vatandaşların telefonları cüzdanları, değerli eşyaları çalınıyor. Bu da yetmezmiş gibi gar çevresinde uyuşturucu içenler var. Gün içinde dört seferde sadece bir Raybüsle yapılıyor. Raybüs arızalanınca eski treni kullanmak zorunda kalıyoruz. Bir Raybüs daha ihtiyacımız var. Böylece sefer sayısı da attırılabilir arızalandığında yedek Raybüsle de devam edilebilir. Ayrıca Tren Gar’ına gelen alt geçidin durumunun yıllardır değişmemesi ise halkı gerçekten mağdur ediyor. Birçok defa su baskınına uğrayan alt geçit için bir çözüm bulunmalı” diye dert yandı.
 
“SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ”
 
Tren Gar müdürlüğünü ve hizmet binasını dolaşan Ramanlı, sorunları yerinde tespit etti. İstenilen her şeyin makul ve gerçekten ihtiyaç olduğunu söyleyen Ramanlı, gerekenler için çalışmaların ve ilişkilerin olacağını söyledi. Tren hizmetinin Batman tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Ramanlı, “Tren kullanan ve hizmeti hak eden bu milletin daha rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk etmesi bizim için önemli bir vazifedir. Gerekli her şeyi yapmak için çalışacağız” dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler