MAHALLE BULUŞMALARI, TOPLUMSAL REFAHI ARTIRIYOR

MAHALLE BULUŞMALARI, TOPLUMSAL REFAHI ARTIRIYOR

Batman Belediyesi, gerçekleştirdiği ‘Mahalle Buluşmaları’nın ardından vatandaşların takdirini kazanıyor. Halkın devletle buluştuğu, sorunlarını, isteklerini rahatlıkla iletebildiği ortamın sağlandığı ‘Mahalle Buluşmaları’ndan olumlu sonuçlar alınıyor.
 
 
MAHALLEMİZDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
 
Petrolkent Mahallesi’nde Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ şiarıyla gerçekleştirdiği 3 Ağustos 2023 tarihindeki buluşmada, mahalle sakinlerinin “Doğalgaz istiyoruz” talebi yerine getirilerek tamamlandı.
 
MAHALLEMİZDE, ‘PARK ŞENLİKLERİ’ YAPILDI
 
Altyapı, üstyapı, ulaşım, sağlık, sosyal yardım, sanatsal ve kültürel etkinlik, park yapılması ve sokak sağlıklaştırma isteklerinde sona gelindiğini ifade eden Petrolkent Mahallesi Muhtarı Şükrü Aydın: “Birçok mahalle sakinimizin dile getirdiği Park Şenlikleri talebine Batman Belediyesi aynı hafta içerisinde yanıt verdi. Bu da mahalle sakinlerini oldukça mutlu etti” dedi.
 
ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
 
AYKOME (Altyapı Koordinasyon Merkezi) ile başlanan altyapı çalışmalarında sona gelindiğini kaydeden Petrolkent Mahalle Muhtarı Aydın: “Doğalgaz çalışmalarının ardından Batman Belediyesi hızlı bir şekilde üstyapı çalışmalarına başladı. Kaldırım ve sokaklarda kilitli parke taşı, asfaltlama çalışmalarımız devam etmektedir. Bir parkımız genel bakımdan geçiriliyor” ifadelerine yer verdi.
 
TRAFİĞE KAPATILAN SOKAKTAKİ TÜM BİNA VE İŞ YERLERİ TEK TİP BOYA İLE BOYANACAK
 
Semt sakinlerinin rahatlıkla gezip dolaşabileceği bir sokağın sağlıklaştırılmasına yönelik talep de Batman Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. 2856 nolu sokağın ‘Gülistan Caddesi’ konseptine dönüştürülmesi için çalışmaların son aşamaya gelindiğini kaydeden Muhtar Aydın: “Sayın Valimizin ifadesiyle 2. Gülistan Caddesi bizim olacak. İçerisinde; oturma bankları, yürüyüş yolu, süs havuzları, aydınlatma direklerinin de yer aldığı sokak sağlıklaştırma çalışmaları Batman Belediyesi ekiplerince devam etmektedir. Yine girişimlerimiz sonucunda sokağımızdaki tüm bina, iş yerleri tek tip boya ile boyanması talebimiz de Valimiz tarafından olumlu bir şekilde değerlendirildi. Başta Valimiz Ekrem Canalp olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler