Mahalleli yanan evden madde bağımlılarını sorumlu tuttu

Batman'da boş bir evde çıkan yangının, madde bağımlıları tarafından çıkarıldığını belirten mahalleli, yetkililerden gereken önlemleri almalarını istedi.

Batman merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan tek katlı evde yangın çıktı. Yangın sonucunda evde büyük çapta hasar oluşurken mahalleli, yangından madde bağımlılarını sorumlu tuttu.

Edinilen bilgilere göre, Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı TOKİ civarında tek katlı müstakil bir evde gece saatlerinde meydana geldiği tahmin edilen yangın çıktı.

Yangın esnasında evde kimseni olmadığı öğrenilirken evin, çevredeki yerleşim yerlerinden uzakta kalması nedeniyle yangının ancak sabahın ilerleyen saatlerinde fark edildiği ve kendiliğinden söndüğü belirtildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının tamamen söndüğünden emin olduktan sonra geri döndü.

Mahalleli ise çıkan yangından madde bağımlılarını sorumlu tuttu. Mahalle sakinlerinden Civan Reşit, "Madde bağımlıları bu sahipsiz eve gelip esrar içiyorlar. Sarhoş olduklarından ne yaptıklarını bilmiyorlar. Polisin buralarda devriye gezmelerini istiyoruz. Burada esrar içtikten sonra burayı yakıp gittiklerini düşünüyoruz." dedi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler