‘Mal varlığımızda tek kuruş artış olmayacak’

‘Mal varlığımızda tek kuruş artış olmayacak’

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül korkmaz, Belediye Meclis Salonunda Belediye Zabıta Müdürü Hakkı Ertuğrul ve zabıta personeli ile bir araya geldi.
 
Toplantıda konuşan Eş Başkan Demir, “Bu konuda Belediye yönetimine ve zabıta müdürlüğü personeline inanıyorum. İnanıyorum ki dönem sonuna kadar herkes belediyeden Allah razı olsun diyecek. Bütün belediyelere örnek teşkil edecek bir Belediyecilik hizmetini geliştirmeyi ahdetmişiz ve bunu gerçekleştireceğiz. Şehrimizi, belediye birimleri ve Batman halkıyla beraber ilerde herkesin gurur duyacağı ve yaşamaktan zevk aldığı bir şehir haline getireceğiz.
 
Biz Eş Başkanlar olarak göreve geldiğimiz ilk günden, Batman Belediyesinden ayrıldığımız son ana kadar, aradaki zamanda mal varlığımızda tek kuruşluk bir artış olursa halkımızdan özür dileyeceğiz ve bu görevi bırakacağız. Bu anlayışı kurumda çalışan bütün arkadaşlardan da bekliyoruz. Personelin özlük haklarını her zaman koruyacağız. İstisnai durumlar dışında aynı işe aynı ücretin verilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler