MHP İL BAŞKANI ÇETİN'DEN KONGREYE DAVET

MHP İL BAŞKANI ÇETİN'DEN KONGREYE DAVET

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Arif Çetin yarın yapılacak olan 14. Olağan Kongre'ye tüm parti üyelerini ve vatandaşları davet etti.
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi Batman teşkilatı, yarın saat 14:00'da Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek  olan İl Teşkilatının 14. Olağan Kongresinde il başkanını seçecek.
 
Gazetecilerle bir araya gelen Başkan Çetin ve yönetimi başta partililer olmak üzere tüm vatandaşları kongreye davet etti.
 
Kongrenin miting havasında geçeceğini ifade eden Çetin,
 
"Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongreler, bir hizmet yarışının, bayrak değişiminin, yenilenmenin ve güçlenmenin simgesidir. Kongremizde birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştıracağız" dedi.
 
Yapılacak kongrenin Batman'a ve partiye hayırlı olmasını dileyen Çetin, Batman'da var olan sorun ve problemleri de yetkililere ilettiklerini ifade etti.
 
 
Kongre sonrası var olan problemlerin hızlıca çözüme kavuşması için çalışmaya devam edeceklerini de  dile getiren Çetin, İsrail'in Mescid-i Aksaya yönelik saldırılarını da kınadı.
 
 
"Filistin ağır bir ambargo altında. İnşallah bu ateşe bir su dökülür. Biz mazlumlara çocuklara acıyoruz." diyen Çetin, “İsrail, Filistin topraklarında insanlık ve savaş suçu işlemektedir. Dünya bu işgal ve hukuksuzluğa göz yumdukça, İsrail, zulmünü devam ettirecektir." Diye konuştu.
 
 
Yaşanan zulme karşı en gür sesi Türkiye’nin çıkardığını aktaran Çetin, çocukların, sivillerin zalimce ve  acımasızca öldürüldüğünü ve batının İsrail vahşetin sessiz kaldığını sözlerine ekledi.
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler