MHP STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

MHP STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Batman’da ilk Milletvekili adaylarını açıklayan MHP Batman İl Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Örgütleri ziyaretlerine devam ediyor. 
 
Daha önce birçok STK ziyareti gerçekleştiren MHP İl Başkanı Kerem Demir, Batman Milletvekili adayları Recep Çelikkaya, Tekin Güçlü, Hüseyin Kazak, Hakan Atala ve Alperen Özdemir Kayapınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler. MHP heyetini Dernek Başkanı Abdurrahman Ertekin ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Cumhur ittifakının projeleri, hedefleri ve ülkenin güvenli yarınları hakkında hasbihaller edildi.
 
 
Kendilerini içtenlikle karşılayan Kayapınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Başkanı Abdurrahman Ertekin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “STK’larımız ilimizin ve ülkemizin dinamikleridir. Onların olmadığı her yerde hizmetlerde eksiklik olur. MHP olarak her zaman STK’larımızı önemsemişizdir. Çünkü onlar toplumun aynası ve güçlü sesleridir. Bu kapsamda teşkilat olarak elimizden geldiğince STK’larımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı ve destekçisi olsun.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler