MHP’DE GÖREV DEVRİ YAPILDI

MHP’DE GÖREV DEVRİ YAPILDI

MHP Batman İl Başkanlığına atanan Muhammed Arif Çetin, önceki İl Başkanı Kerem Demir’den görevi yapılan törenle devraldı. 
 
İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreninde konuşan yeni İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Teşkilatımızın Batman’da kurulduğu günden bu yana görev yapan bütün İl Başkanlarımıza ve 3 yıl birlikte çalıştığımız Sayın Kerem Demir’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan davamızı ve çizgimizi her koşulda ne olursa olsun korumak ve kollamaktır. Bizler için bütün makamlar devletimize, milletimize, bayrağımıza ve halkımıza hizmet etmek içindir. Kimseye kırılmadık ve kırılmayacağız. Kapımız her zaman bütün MHP camiasına, dava adamlarımıza ve bizimle birlikte hizmet etmek isteyen herkese sonuna kadar açıktır. Allah’ın izniyle Genel Başkanımız bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere, Teşkilat Başkanımız Sayın Semih Yalçın’a bize bu onurlu görevi layık gördükleri için çok teşekkür ederim.
 
Bizlerde daha iyi şartlarda çalışmak için canla başla yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Davamız kutlu, yolumuz ve bahtımız açık olsun.” diye konuştu. Önceki İl Başkanı Kerem Demir ise, yeni seçilen İl Başkanı Muhammed Arif Çetin’e başarılar dileyerek, her zaman partisinin ve davasının hizmetinde olmaya devam edeceğini belirtti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler