MHP’Lİ ADAY 1 GÜNDE 50 ESNAF GEZDİ

MHP’Lİ ADAY 1 GÜNDE 50 ESNAF GEZDİ

MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya, bir günde 50 esnaf ziyareti gerçekleştirerek, sorun ve taleplerini dinledi. 
 
14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran MHP’nin adayı Çelikkaya, dur durak bilmiyor. Her gün düzenli olarak ev, STK, esnaf ve birçok yere ziyaret gerçekleştiren Milletvekili adayı Çelikkaya, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. 
 
“BATMAN BİZE ŞANS VERECEKTİR”
 
’14 Mayıs seçimlerinde Batman halkı bize de şans verecektir’ diyen MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya; “Halkımız bize vekillik için oy vererek vize verirse, her şeyin daha iyi olacağını kısa zamanda görecektir. Ziyaret ettiğimiz esnaflarımızın yanı sıra, her gün onlarca sevenimizden davet alıyoruz. Hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Bizler projelerimizi ve hedeflerimizi halkımızın ayağına kadar giderek anlatıyoruz. Geresi halkımızın takdirine kalmıştır. Herkes şundan emin olsun ki, her şeyimizi kaybetmeye razıyız; ama asla insanlara karşı mahcup olmayacağız. Verdiğimiz bütün sözlerin üzerine de koyarak bütün projelerimizi hayata geçireceğiz. Sözde değil, özde olmaya geliyoruz.” Diye konuştu. MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya’ya MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, diğer Milletvekili adayları, il teşkilatı ve partililerde eşlik ediyor.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler