MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE

MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE

Özel Batman Yaþam Hastanesi, hastane hizmet süreçlerinde kullanýlmak ve hastalara kolaylýk saðlamak için deneme amaçlý mini ada robot getirdi.
Hastanede kurulumlarý tamamlanan ve hizmetlerine baþlayan mini ada robotlar, deneme amaçlý bir hafta boyunca hastanede bulunacak ve hastalarýn hizmetlerinde kullanýlacak.
 
Hastanede hastalarý yönlendirme, eþlik etme, bilgi verme, ateþ ölçme gibi alanlarda deðerlendirileceði ifade edilen mini ada robotlarýn özellikle servislerde yatýþ alanlarýnda hastalara yemek daðýtma, hastalarý hasta odalarýna yönlendirme ve bilgi verme amaçlý hizmet süreçlerinde yer alacak.  
 
Konu ile ilgili deðerlendirmelerde bulunan Özel Batman Yaþam Hastanesi genel müdürü Burhan Dinç, “Hastane olarak hizmet vermeye baþladýðýmýz günden bu yana teknolojik alt yapýmýzý güçlü tuttuk. Geldiðimiz aþamada hastanemizin fiziki kapasitesini artýrarak, hastanemizi daha konforlu ve ferah bir yapýya kavuþturduk. Yenilediðimiz ve hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz týbbi cihazlarla birlikte saðlýk sorunlarýnýn taný ve tedavi süreçlerinde modern bir anlayýþý etkin kýldýk.
Bütün servislerimizdeki hasta odalarýnda son model tv, internet, Digitürk, Netflix gibi dijital tv platformlarý ve daha birçok alanda yenilikler yaparak, hastalarýmýzýn konforlu saðlýk hizmeti almalarýný saðladýk. Önceliðimiz, hastalarýmýzýn saðlýðýdýr. Hastane olarak attýðýmýz her adýmda hasta odaklý bir anlayýþý benimsiyoruz. Amacýmýz, en iyi hizmet anlayýþýný etkin kýlmak ve teknolojinin imkânlarýný hastalarýmýzýn hizmetine sunarak, hastalarýmýza kolaylýk saðlamaktýr.
 
Bu doðrultuda deneme amaçlý hastanemizde hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz mini ada robotlar, hastalarýmýza polikliniklere kadar eþlik etme, yönlendirme, bilgi verme, hasta odalarýmýzda hastalarýmýza yemek daðýtma gibi alanlarda kullanýlacaktýr” açýklamasýnda bulundu.

Henüz Yorum yok

Ýlk yorumu siz yazýn.

Yorum Býrakýn

E-Mail adresiniz yayýnlanmaz.







Diðer Haberler