Muhtar Adayı '' NUSRETTİN KARA'' Objektif'e Konuştu

Belde Mahallesi Muhtar Adayı Nusrettin KARA, gazetemizi ziyaret ederek, 25 yıllık kamu Tecrübesi ile, Mahallesi için hazırladığı projeleri anlattı.

Batman'da 6 Haziran'da yapılacak Belde Mahallesi seçimleri için Muhtar adaylarının çalışmaları hız kazandı. 17 bin 385 seçmenin bulunduğu Belde Mahallesinde Muhtar adaylarından Nusrettin KARA gazetemizi ziyaret ederek projelerini aktardı.Muhtar Adayı Nusrettin KARA “Batman'ın en gözde ve en büyük 2.ci Mahallemizi daha da yaşanılabilir bir mahalle yapmak için aday oldum. Seçildiğim zaman İnşallah,  imkanımızın ve geçmişe dönük Tecrübelerimizin bizdeki, birikiminle kalıcı ve Modern Hizmetler için büyük enerji harcayacağımı, Mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturulması için gerekli kurumlarla iletişime geçerek gerekli çalışmaları yapacağım.  Mahalle sakinleriyle düzenli toplantı yapıp, istişarede bulunacağım, 6 Haziran’da yapılacak seçimlerde hizmet için oylarınıza talibim” dedi.

KARA “Belde mahallesi sakinlerinin oylarına talibiz. İlkeli, dürüst, objektif, çözüm odaklı ve zamanında hizmet üreteceğiz. Herkes istediği zaman bizlere ulaşıp sorunlarını bizlere iletebilecek. Kazanan biz değil, biz olacağız.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler