MUHTAR DERNEKLERİ "KALICI HİZMETLER YAPILDI"

MUHTAR DERNEKLERİNDEN VALİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Taziye evlerinin tüm giderlerinin belediye tarafından karşılanması ve kente yapılan kalıcı hizmetlerden ötürü muhtarlar adına dernek başkanları açıklama yaparak Vali Şahin’e teşekkür ettiler.
 
Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Masum Padir ile Batman Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Şahin Demir, kentteki taziye evlerine yaptığı katkılar nedeniyle Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’e teşekkür ettiler.  Türkiye’de emsal olan bu çalışma ile tüm taziye evlerinin işçilik, çay-şeker, yemek, doğalgaz, su ve elektrik giderlerinin Belediye tarafından karşılanmasının önemli bir hizmet olduğunu belirten Muhtar Dernek Başkanları, “Batmanda taziye kültürü oldukça yaygındır. Taziyeler genelde vatandaşlara önemli bir mali külfetti. Ancak sayın Valimizin tüm giderleri karşılaması önemli bir hizmettir. Vatandaşların omuzundan önemli bir yük inmiştir. Mahallelerimiz ve derneklerimize üye olan Batmandaki tüm muhtarlar adına sayın valimize sonsuz teşekkür ederiz” dediler.
 
“BATMAN'A KALICI VE UZUN VADELİ HİZMETLER YAPILDI”
 
Batmanda uzun vadeli önemli hizmetlerin de gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Dernek Başkanları, alt yapı, parklar, su hatları ve depoları, temizlik, sosyal işler başta olmak üzere belediyenin ciddi hizmetleri hayata geçirdiğini belirten Başkanlar, “Batmana yapılan, yapılacak olan ve proje aşamasında olan önemli hizmetler var. Kalıcı ve uzun vadeli projeler Batmana nefes aldıracaktır. Bu hizmetlerden dolayı da sizin aracılığınızla sayın Şahin’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. (Haber Merkezi). 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler