MÜSİAD’tan iftar programı

MÜSİAD’tan iftar programı

Vali Hulusi Şahin, Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik düzenlenen iftar programına katıldı.
 
İftar programına; Vali Hulusi Şahin yanı sıra kamu kurum yöneticileri, MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı, iş adamları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Vali Şahin, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade ederek, "Ramazan ayı, kardeşlik duygularımızın pekiştiği bir aydır. Mübarek Ramazan ayında dargınlar barışır, insanlar ekmeklerini paylaşır ve dostluklar pekişir.  Mutluluk ayıdır ve sonu da bayramdır. Rahmet ayının gereği olarak, insanlar ileriye daha umutla bakarlar. Bu tür etkinlikler, bu duyguları yaşamamıza vesile olur ve kardeşliğimizi pekiştirir" diye konuştu. 
 
"İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SOFRALARIMIZI AÇALIM"
 
İftar programlarında daha çok ihtiyaç sahiplerinin ağırlanması gerektiğinin altını çizen Vali Şahin, "İftar programlarında birbirimizi ağırlamayalım. Mümkünse ihtiyaç sahiplerine, komşularımıza ve öğrencilere sofralarımızı açalım ki, Ramazan anlamını bulsun" dedi.  Konuşmasının sonunda programın düzenlenmesi nedeni ile MÜSİAD Batman Şubesi yönetimine teşekkür eden Vali Şahin, Ramazan ayının sevgi, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temennisinde bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler