NASIROĞLU "HİZMET İÇİN ADAY OLDUM"

Nasıroğlu, 'Vatandaşın derdi bizim derdimizdir'

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, kent merkezi ve ilçe gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Bayındırlık Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Nasıroğlu, “Milletvekili gerçekten Milletin Vekili olmalı. Vatandaşın, esnafın derdini kendine dert etmeli” dedi. Bayındırlık Mahallesi sakinleriyle buluşan sıkıntı ve taleplerini dinleyen Nasıroğlu, 14 Mayıs da yapılacak seçimlerin Türkiye'nin geleceği için çok önem arz ettiğini vurguladı.

"Biz vekaletini talep ettiğimiz halkımızı dinlemeye geldik. Yapılacak seçimlerde AK Partimizin Milletvekili adayıyım. Rabbim nasip ederse milletin vekili olma yolunda bir hedefimiz var. Benim düşünceme göre milletin vekili, gerçekten milletin vekili olmalı. Bu işe talipse insanların derdiyle dertlenmeli, esnafın, işçinin, köylünün yediden yetmişe herkesin derdiyle dertlenmeli. Ben bir iş insanıyım ama ben aday oldum.

Aday olmamdaki en büyük sebeplerden biri bu. Ben, bu noktada Batmanlı kardeşlerime hizmet etmek istiyorum. Sizlerin vekili olmak istiyorum. Benim gözümde milletin vekili telefonu sürekli açık, halkla iletişim içinde olan, kibir yapmayan İnsanların derdini kendine dert eden kişi olmalı'' diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler