NASIROĞLU VE TUNÇ MİDYATLILAR DERNEĞİNİ ZİYAERET ETTİ

NASIROĞLU MİD- DER’İ ZİYARET ETTİ

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ni ziyaret ederek ,” Ayrıştıran değil bütünleştiren, ötekileştiren değil birleştiren Milletvekili olacağım,” ifadelerini kullandı.
 
14 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlilerine sayılı günler kala seçim Çalışması kapsamında Ak parti Batman Milletvekili birinci sıra adayı Ferhat Nasıroğlu, beşinci sıra adayı Fırat Tunç ve beraberinde bulunan parti yöneticileri Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti.
 
Dernek başkanı Berati Mehmetoğlu ve yönetimi tarafından karşılanan her iki milletvekili adayı Nasıroğlu, ve Tunç  ziyaretten duydukları  memnuniyeti ifade ederek  yönetime başarılar dilediler.
 
 
Dernek de bulunanlara konuşan Nasıroğlu, kentin asli unsurları olduklarını söyledi."Bu kentin asli unsurları bizleriz. Çoğumuzun doğum yeri farklı olsa da bu kente hizmet etmiş insanlarız." Diyen Nasıroğlu, şunları kaydetti:"Bu kentin sahiplenilmeye ihtiyacı var ve bu kenti sahiplenecek olanlar da bizleriz. Eğer bizler elimizi taşın altına alıp sorunları kendimize dert edinirsek inanıyorum ki hepimiz huzur içinde yaşarız. Çocuklarımıza ve gençlerimize rahat bir yaşam sunarız. İstiyorum ki hepimiz güzel hayat yaşayalım ve gelecek nesillere güzel bir hayat hazırlayalım. Ben şuna inanıyorum ki eğer komşumuz açsa ve insanlarımız işsizse bizim huzur bulmamız mümkün değil. Neden siyasete girdim diye sorarsanız çünkü biz bu memleketin sevdalısıyız. Burada doğduk ve büyüdük,” dedi.
 
Konuşmasının devamında ,Ayrıştıran değil bütünleştiren, ötekileştiren değil birleştiren biri olacağının altını çizen Nasıroğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bu yüzyılı  Türkiye'nin yüzyılı olarak ilan etti. Bizde Batman'ı bu yüzyılda hak ettiği yere getireceğiz. Bu kentin geleceği olan gençlerimizi ve çocuklarımızı iyi eğitip yetiştirirsek ve de  yatırım yaparsak bu yüzyıl Batman'ın yüzyılı olacak" diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler