OBJEKTİF 11. YILINI KUTLUYOR

Batman Objektif Gazetesi 11. Yılını Kutluyor: Objektif Duruşundan Ödün Vermeden

Batman Objektif Gazetesi, kuruluşunun 11. yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.
 
Objektif Gazetesi, 10 yıl geride bırakarak yeni bir döneme adım atıyor. Gazetenin ilk yayın hayatına başladığı günden bu yana objektif haberciliği ön planda tutması, tarafsızlık ve doğruluktan ödün vermeyerek yayın hayatını sürdürüyor.
Gazetenin kuruluş felsefesi, topluma doğru, tarafsız ve güvenilir bilgi sunmak üzerine kurulmuştur. Bu doğrultuda, Batman ve çevresindeki gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla ele alarak okuyucularına sunmayı amaçlamıştır. Objektif Gazetesi, her zaman gerçekleri yansıtmaya ve kamuoyunu doğru bilgilendirmeye odaklanarak, güvenilir bir haber kaynağı olma yolunda kararlı adımlar atmıştır.
 
 
 
 
 
          Objektif gazetesi İmtiyaz Sahibi Yüksel ÇİFTÇİ: ''Gazetemizin 11. yılını kutlarken, kuruluşundan bu yana halkın güvenini kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Objektif Gazetesi olarak, bundan sonraki yıllarda da tarafsızlık ilkesinden ödün vermeden, doğru ve güvenilir habercilik anlayışımızı sürdüreceğiz. Okuyucularımıza her zaman dürüst ve tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşmaya devam edeceğiz. 11. yılımızda da kamuoyuna doğru ve güvenilir bilgi sunmaya devam edeceğiz'' dedi. (Faruk ÇİFTÇİ)
 

1 Yorum

Veysi MERCİMEKÇ

Veysi MERCİMEKÇ

05 Mart 2024
“10. yılı başarılarla geride bırakan BATMAN OBJEKTİF gazetesini tebrik ediyor, vatandaşlarımıza doğruları aktarma görevi

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler