OBJEKTİF GAZETESİ 10 YAŞINDA

OBJEKTİF GAZETESİ 10 YAŞINDA

Objektif bakış açısıyla 9. Yılını geride bırakan Objektif Gazetesi 10. Yıla merhaba dedi.

Yayın hayatına 3 Mart 2014 tarihinde başlayan Objektif Gazetesi, ilk günden bu yana okurlarının verdiği destek ve güven ile tarafısz yayıncılık anlayışıyla  9. Yılı geride bırakarak 10. Yaşına girdi.

Objektif Gazetesi 10. Yıl dönümünde de benimsemiş olduğu yayın ilkesi, dürüst, objektif, tarafsız, doğru haber ve gazetecilik anlayışıyla yoluna devam ediyor.

 

Objektif Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yüksel ÇİFTÇİ Batman’ın sorunları karşısında basın olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeyi ilke edindiklerini belirterek şunları söyledi:

Çiftçi “3 Mart 2014 yılından bu yana herkese ve her kesime eşit mesafede durmayı ve objektif bakış açısını ilke edinerek sürdürdüğümüz yayın hayatında 9. Yılı geride bıraktık. Bu süreçte değerli okurlarımız başta olmak üzere bizi destekleyen dostlarımıza ve değerli yazarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.”diye ifade etti.  

Açıklamasının devamında Çiftçi “6 Şubat 2023’te ülkemizi yasa boğan asrın felaketi olarak adlandırılan deprem nedeniyle yapmayı planladığımız etkinliğimizi iptal ettik. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı depremzedelere şifalar temenni ediyorum” dedi.

2 Yorum

Abdulkadir taym

Abdulkadir taym

03 Mart 2023
Başarılar

Abdulkadir taym

Abdulkadir taym

12 Mart 2023
Başarılar

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler