OĞLU İÇİN TELEVİZYON İSTEDİ BELEDİYE KARŞILADI

OĞLU İÇİN TELEVİZYON İSTEDİ BELEDİYE KARŞILADI

Batman Valisi Hulusi Şahin'in Tilmerç Mahalle Buluşmasında bir vatandaş televizyon istedi.
 
Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada şöyle denildi. "10 yaşındaki oğlunun okul derslerin takip edemediğini ve oğlunun derslerinden geri kalmaması için Valimiz Hulusi Şahin’den televizyon talep eden Birgül Güneri isimli vatandaşın talebi Belediyemiz Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından karşılandı.
 
10 Yaşındaki oğlu ile tek başına yaşayan Birgül Güneri, evinde televizyon ve internet olmadığı için oğlunun okul derslerini takip edemediğini belirterek Valimizden televizyon talebinde bulunmuştu.
 
Birgül Güneri’nin talebine kayıtsız kalmayan Valimiz, Güneri ailesinin televizyon talebinin yerine getirilmesi için Belediyemiz Sosyal İşler Müdürlüğüne talimat verdi.
 
Valimizin talimatı üzerine harekete geçen Belediye Sosyal işler Müdürlüğü, Güneri ailesini ziyaret ederek talep edilen televizyonun kurulumunu gerçekleştirdi.
 
Televizyon talebine kayıtsız kalmayan Valimiz Şahin’e ve belediye ekiplerine teşekkür eden anne Birgül Güneri, oğlunun evde okul derslerini takip edeceğinden dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi."
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler