“Önümüzde demokrasi sınavı var”

Batman’da AK Parti seçim lokali açılışın katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, 31 Mart seçimlerinin önemini vurgulayarak destek istedi.

Önümüzdeki seçimin bir demokrasi sınavını olduğunu belirten Bakan Işıkhan, “31 Mart seçimleri bizim için oldukça önemli bir seçim arifesi ve inşallah 2024 yılı daha güzel günlere uyanacağımız, vatandaşlarımızın yaşam kalitesi ve refah seviyesini artırabileceğimiz bir yıl olacak. Bu yüzden sizin kararlarınız, sizin tercihleriniz oldukça önem taşımaktadır. Biz size inanıyoruz, biz size güveniyoruz” dedi.
 
“ADİL BAŞKANI SİZLERE EMANET EDİYORUZ”
 
AK Parti Batman Belediye Başkanı Adil Sebati Ceylan’ı Batmanlılara emanet ettiğini belirten Bakan Işıkhan, “1 Nisan sabahı güçlü bir Türkiye hedefine Güneydoğu’da ulaşacağız. Sizlere Allah’ın izniyle kıymetli Belediye Başkanımız Adil Ceylan’ı emanet ediyoruz. İnşallah 1 Nisan sabahında Adil Başkanımıza mazbatayı vermek nasip olacak. Tabii ki buradaki konuşmalarımız 31 Mart akşamına kadar siz kıymetli teşkilatlarımızdan, kadınlarımızdan, gençlerimizden kapı kapı dolaşmanızı özellikle rica ediyorum. Biraz yorulacağız ama yorulduktan sonra da Allah’ın izniyle büyük bir zafere uyanacağız. Bu noktada çalışmalarınız için şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler