OTOBÜS FİRMALARINDA DURGUNLUK HAKİM

OTOBÜS FİRMALARI YÜKSEK GİDERLERDEN ŞİKAYETÇİ

Batman'da otobüs firma yetkilileri masrafların ciddi şekilde artmasından dolayı dertli.

Bayrama son bir hafta kalmasına rağmen yeterli bir yoğunluğun olmadığını ifade eden firma yetkilileri, otobüslerin kazanması için  çift taraflı yolcularla sefere çıkılması gerektiğini, aksi taktirde tek yönlü yolcu yoğunluğunun masrafları ancak kutardığını söylüyorlar.

Firma yetkilileri " Fiyatların ciddi şekilde artmasından dolayı herkes seyahat edemiyor artık. Zorunlu olmadıkça vatandaşlar ailece seyahate çıkmak istemiyor. 5 - 6 kişilk bir ailenin gidiş geliş masrafları ciddi rakamlar oluşturuyor. Böyle olunca seferlere az yolcuyla çıkıyoruz. Böylesi durumda kazanmamız zorlaşıyor." diye konuştular. 

 

 

Başka br otobüs firma yetkili ise şu açıklamada bulundu. " Giderlerimizde çok ciddi artışlar oldu. Yakıt fiyatlarının cidi artışları ile birlikte tüm giderlerimiz katlandı. Yazıhane komisyonları, otogar giriş ve çıkşları ile birlikte paralı otoyol ve köprü masrafları katlanarak arttı. Tüm bu giderlerin yanında yedek parça ve bakım fiyatları da inanılmaz derece arttı. Giderlerdeki bu artış oranlarına eşdeğer bir oranda yolcu biletlerine zam yaparsak kimse yolculuk yapamayacak. Mümkün mertebede  bilet fiyatlarını düşük tutmaya çalışıyoruz "   (Yüksel Çiftçi)

  

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler