ÖZPERK“HERKES 3 ÇOCUĞUN HAYATINA DOKUNABİLMELİ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; "Tesislerimiz Hizmetinizde"

TFF Grassroots C antrenörlük kursunun kapanış ve plaket törenine katılım sağlayan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, her antrenörün en az 3 çocuğun hayatına küçük dokunuşlar yapmasını istedi. 
 
 
TFF ve TÜFAD’ın işbirliğiyle Batman’da 01-10 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılan Süleyman Güç ve Halil İbrahim Kay TFF Grassroots C futbol antrenörlük kursu sona erdi. TFF Grassroots C antrenörlük kursunu başarıyla bitiren kursiyerleri tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, her zaman sporun ve gençliğin hizmetinde olduklarını söyledi. 
 
“MODERN TESİSLERİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ”
 
“Batman olarak modern futbol tesisleri bakımından çok iyi durumdayız.” diyen İl Müdürü Özperk; “Aramıza yeni katılan futbol antrenörlerimiz bizlere güç katacaktır. Tesislerimiz bütün futbol antrenörlerinin hizmetindedir. Hepimiz en az 3 çocuğa spor ahlakını, doğa sevgisini, çevre bilincini, saygı ve sevgiyi aşılayabilirsek başarılı olmamamız mümkün değildir. Onun için sizler gibi antrenörler ve eğitmenler çocukların hayatına küçük dokunuşlar yaparak çok başarılı işler çıkarabilirler. TFF Grassroots C Futbol Antrenörlük Kursunun açılmasında emeği geçenleri kutluyorum.” diye konuştu. Konuşmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, TÜFAD Batman Şube Başkanı Ahmet Öner spora ve kursa verdikleri katkılardan dolayı plaket takdim etti. TFF Grassroots C antrenörlük kursunu ayrıca BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, TFF yetkilileri ve antrenörler katılım sağladı. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler