Petrol kötü başladı

Petrol kötü başladı

Petrol kötü başladı 5-0
 
İlk yarıyı grubun son sırasında kapatan ve 12 futbolcu transfer ederek ikinci yarıya hazırlanan Batman Petrolspor, Kelkit deplasmanında dağıldı.
 
Yeni transfer edilen oyuncuların ağırlıklı olarak mücadele ettiği karşılaşmada hiçbir varlık gösteremeyen Batman Petrolspor, 5-0’lık mağlubiyet ile bu sezon en farklı yenilgiyi aldı. Konuk ekip Petrolspor, 90 dakika boyunca tek bir gol pozisyonuna girmeden maçı tamamladı. Maça hızlı başlayan evsahibi 1954 Kelkit Belediyespor, 21. Dakikada Tufan ile öne geçti: 1-0. Bu golün 3 dakika sonrasında bu kez Enes fileleri havalandırdı: 2-0. İlk yarının uzatma dakikalarında sahneye çıkan Alpaslan, farkı açtı: 3-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren evsahibi Kelkit, 58. Dakikada Alpaslan ile farkı 4’e çıkardı: 4-0. 85. Dakikada günün başarılı ismi Tufan, kendisinin iki, takımının 5. Golünü atarak skoru belirledi: 5-0.
 
Hakemler: Hasbi Dede ***, Erhan Gündoğdu ***, Giray Kara ***
 
1954 Kelkit Belediyespor: Ceyhun **, Halil İbrahim ***, Adem **, Enes ***, Adem **, Hüseyin ***, Hamza **, Tayfun ** (Dk. 72 Ensar **), Tufan Deniz ***, Alparslan ** (Dk. 82 Doğukan *), Erkan **
 
Batman Petrolspor: Cihan *, Ali Kemal *, Berkay *, İbrahim *, Semih *, Ardahan Gündoğdu
10*, Sebahattin *, Buğra *, Taylan * (Dk. 60 Şükrü Kaan *), Güner *, Ferdi * (Dk. 46 Furkan *)
 
Goller: Dk. 21 ve 85 Tufan, Dk. 24 Enes, Dk. 45 Alpaslan, Dk. 58 Halil İbrahim (1954 Kelkit Belediyespor)
Sarı Kart: Ali Kemal (MP Batman Petrolspor)

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler