Petrolspor’lu Kay, yılın en centilmen antrenörü seçildi

Petrolspor’lu Kay, yılın en centilmen antrenörü seçildi

Uzun yıllar Batman Petrolspor kulübünde başarıyla görev yapan Petrolspor Güreş Baş Antrenörü İbrahim Halil Kay,
 
Güreş Federasyonu tarafından Amasya’dan yapılan Türkiye Güreş şampiyonanın yılın en centilmen antrenörü seçildi. Güreş federasyonu resmi internet sitesinde 250 antrenör arasında en centilmen hoca seçilen İbrahim Halil Kay, Türk milli takımına ve Türk sporuna son yıllarda çok sayıda güreşçi gönderdi ve aldığı madalyalarla Petrolspor’un ismini ata sporu olan güreşte tekrar altın harflerle Ulus ve Uluslararası arenada yazdırması Batman’da büyük bir takdirle karşılandı. İbrahim Halil Kay’ın almış olduğu bu başarıdan  ötürü camia olarak sevindiklerini belirten TP Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor kulüp Başkanı Mustafa Demir: “Amacımız yarının teminatı olan Batmanlı genç kardeşlerimizi ahlaklı eğitimli ve donanımlı birer birey olarak topluma kazandırmaktır. Centilmenliğin yanı sıra son yıllarda çalışma arkadaşlarımızla yaptığımız başaralı planlı ve programlı çalışmaların ürününü topluyoruz öte yandan başarılı ve centilmen hocamız olan İbrahim Halil Kay, tebrik ediyoruz” dedi.  
 
   BELDE ORTAOKULU BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU
 
Okul sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 23-26 şubat tarihleri arasında Bitlis ili Tatvan ilçe spor salonunda gerçekleştirilen, okullar arası yıldız kızlar basketbol müsabakasına Batman Belde Ortaokulu şampiyon olarak damgasını vurdu.
 
Batman belde ortaokulu; aynı grupta yer aldığı Şırnak ve Bingöl ortaokul takımlarını farklı skorlarla yenerek bölge şampiyonu oldu.
Görüşlerini aldığımız Belde Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Özgür Pişkin; okulumuzun eğitim ve öğretim seviyesinin yüksekliği ile birlikte sportif anlamda öğrencilerimizin sergilemiş olduğu performans bizleri sevindirmektedir. Batman içinde yapılan müsabakalarda şampiyon olarak bölge turnuvasına kalmıştık. Geçen hafta içinde karşılaşmış olduğumuz turnuva da rakiplerimizi farklı skorlar ile yenerek şampiyon olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Önümüzdeki Türkiye finallerine bakacağız ve bizlere her türlü desteği sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Kurtaran ve Belediye Başkan Yardımcımız Doç.Dr.Hacı Murat Şahin’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler