POLAT'TAN CHP'YE KALABALIK ZİYARET

POLAT'TAN CHP'YE KALABALIK ZİYARET

Gelecek Partisi Batman Kurucu İl Başkanı Abdulbaki Polat, kalabalık bir heyet ile CHP Seçim Lokali'ni ziyaret etti.
 
Gelecek Partisi heyeti ve Polat ailesinden oluşan kalabalık bir heyet ile CHP Seçim Lokali'ne ziyarette bulunan Başkan Abdulbaki Polat “ Millet İttifakı çatısı altındaki altı parti tüm toplum kesimlerini temsil ediyor. Bu altı partide toplumdaki bütün yaşam tarzları var. 15 Mayıs sabahı başta insan hakları, adalet ve özgürlükler olmak üzere bambaşka bir güne uyanacağız. Tüm vatandaşlarımızdan Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı Batman Milletvekili Adaylarına destek çağrısında bulunuyorum." ifadelerini kullandı.
 
 Batman CHP milletvekili adayı Hüseyin Yaşar"İttifak ortağımız Gelecek Partisi, tam desteğiyle bizimle! Hem Batman hem de Türkiye için sadece sandıkta değil sahada da beraberiz. Öncelikle her fırsatta bana desteğini açıklayan şehrimizin yetiştirdiği değerli siyasetçisi, Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat ve Gelecek Partisi İl ve İlçe Örgütleri’ne teşekkür ederim.
 
İttifakımız, ülkemizin gelişimi ve ilerlemesi için büyük bir fırsat sunmaktadır. Halkçı ekonomi, demokrasi, adalet, özgürlük, insan hakları ve çevre gibi değerleri benimsemekten ve bu doğrultuda hareket etmekten asla vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler