PTT 178. YILINI KUTLUYOR

BAŞMÜDÜR YILMAZ ALTUNÇ; DAHA NİCE BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM.” DEDİ.

23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti’nin kurulmasıyla temelli atılan PTT Anonim Şirketi bugün 178 yaşında dev bir kuruluş.

Bu dönemde PTT A.Ş. hızlı bir değişim ve dönüşüm sürecinde geçiyor.

BAŞMÜDÜR YILMAZ ALTUNÇ “BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Batman PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “ Teknolojinin 21.yüzyılda  daha önceki yüzyıllara oranla daha hızla ilerlediği, her pazarda rekabet ortamının had safhaya ulaştığı düşünüldüğünde, PTT’nin çağa ayak uydurarak kendini yenilemesi, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermesi takdire şayandır.” Dedi.

İlimiz PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç açıklamasının devamında şöyle dedi, “ Ülkemizin köklü çınarı  PTT Anonim Şirketimizin 178’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, el birliği ve gönül birliği içinde daha nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum.” Dedi.

178. SIRADAKİ MÜŞTERİYE HEDİYE PAKETİ

PTT’nin 178’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle bugün 178’nci sırada işlem yapan müşteri Şaban Tidim’e, İl PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç, EYS Daire Başkanı Rahmi Coşkun, İdari ve Mali Birimler Müdürü Mustafa Aykut, Satın Alma Müdürü Enver Ece, İşletme Müdürü Abdulkadir Yılmaz ve PTT merkez Müdürü Maruf Özülkü’nün katıldığı törenle, hediye paketi takdim edildi. 

Etiketler : ,,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler