RAMANLI, KURUM ZİYARETLERİNDE

Ramanlı, kurum ziyaretlerine devam ediyor

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kurum ziyaretlerinde bulunarak çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi aldı.
 
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililerden oluşan bir heyetle, Halk Eğitim Merkezi İl Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetimi  İl Müdürlüğü, Tapu İl Müdürlüğü ve Kadastro İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Kurum ziyaretlerine ayrı bir önem veren Milletvekili Ramanlı, kurumların Batman ile ilgili yaptıkları çalışmaları, projeleri ve programları yerinde inceledi.
 
 
“İSTİHDAM KONUSUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI”
 
Sabah ilk ziyarete Halk Eğitim Merkezi İl Müdürlüğü ile başlayan Ramanlı, Halk Eğitim Merkezi İl Müdürü Bilal Serik ile yaptığı görüşmede il genelinde açılan kurslar hakkında bilgi aldı. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim alan öğrencileri ziyaret ederek yaptıkları çalışmaları inceledi. Batman için önemli çalışmaların gerçekleştiğini belirten Ramanlı, meslek edinenlerin Batman ile birlikte ülkenin de ekonomisine katkıda bulunacağını söyledi. İkinci ziyaret durağı olan İş Kurumu İl Müdürü Hasan Küsin ile Batman’ın istihdam alanında ülke sıralaması ve istihdam konusundaki başarılarını konuşan Ramanlı, özellikle engelli istihdamı konusunda Türkiye birinciliğinin özelde Batman için, genelde ise tüm Türkiye için önemli bir başarı olduğunu belirtti. İstihdam konusunda önemli adımların atıldığını söyleyen Ramanlı, “Batman için İşkur İl Müdürlüğünün gerçekleştirdiği ve birçok alanda istihdamın sağlanması için yaptığı çalışmalar göz ardı edilemez” dedi.
 
“AFETLERE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”
 
Kurum ziyaretlerinin bir diğer durağı Afet ve Acil Durum Yönetimi İl Müdürlüğü oldu. Kurum Müdürü Fevzi Bakır ile görüşen Ramanlı, AFAD İl Müdürlüğünün son yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından öneminin bir kez daha anlaşıldığını vurguladı. AFAD İl Müdürlüğü’nün depremin ilk saatlerinden itibaren gösterdikleri çalışma ve gayretleri ile depremzedelere umut olduklarına işaret eden Ramanlı, “Rabbimden dileğim bu millete bu felaketi bir daha yaşatmamasıdır. Gerçekten çok büyük bir felaketti. Millet olarak bu tür afetlere hazırlıklı olmamız lazım. En önemli desteğimiz ise AFAD’tır.” diye konuştu.
 
AFAD İl Müdürü Fevzi Bakır, il müdürlüğü olarak müdahale ekiplerinin son durumu ve geçmiş afetlerde ekiplerin çalışmaları hakkında Ramanlı’ya bilgi verdi. Depremin ilk saatlerinde gerçekleştirilen çalışmalara değinen Bakır, geçmişten günümüze kadar il merkezi, ilçeler başta olmak üzere birçok ilde afetzedelere yaptıkları yardımlardan söz etti. İstatistiksel olarak afetlerden kurtarılanlar, Batman Çayında mahsur kalan ve diğer felaketlerden etkilenen vatandaşlar için yaptıkları çalışmaların detaylarını paylaştı. Son olarak Tapu İl Müdürlüğü ve Kadastro İl Müdürlüklerini ziyaret eden Ramanlı, il müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra hizmet veren memurları ziyaret ederek onlarla hasbihal etti. HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, ziyaretler sonrası kurum müdür ve çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler