RAMANLI MUHTARLARLARI AĞIRLADI HALKLA BULUŞTU

Ramanlı halkla buluştu, muhtarları ağırladı

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, halk buluşmasında seçmenlerle bir araya geldi.
 
Ramanlı, "Bugün eğer evlerimizde çocuklarımızla kendi ana dilimizde konuşup anlaşamıyorsak; bunun sebebi CHP zihniyetidir." diye konuştu.
Merkez 19 Mahallesi'nde bulunan 19 Mayıs Parkı'nda yoğun katılımın olduğu programa, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve il teşkilatı da hazır bulundu.Ramanlı muhtarlarla bir araya geldiBatman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, Tüm Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanlığı ile Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanlığını ziyaret etti.
 
 
‘MİLLETİMİZİN HAKKINI VE HUKUKUNU KORUYACAĞIZ’
 
 Konuşmasında CHP'nin Kürt halkının meşru talepleri için bugüne kadar Meclis'te hangi adım atmadığına değinen Ramanlı, şu anki konuşma ve vaatlerinin seçim sürecine kadar olduğuna dikkat çekti. Ramanlı, "Tek parti döneminde Kürtçeyi yasakladılar. Kürdün varlığını inkâr ettiler. Köy isimlerimize kadar değiştirdiler. Gençlerimizi, çocuklarımızı asimile ettiler. Bugün eğer evlerimizde çocuklarımızla kendi ana dilimizde konuşup anlaşamıyorsak; bunun sebebi CHP zihniyetidir.”dedi. 
 
MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
 
HÜDA PAR'ın AK Parti listesinden Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin ve beraberindeki heyetle Tüm Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Masum Padir ve Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağva ve yönetimlerine ziyaret gerçekleştirildi. Mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette, kentin ve mahallelerin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Milletvekilliğinin ulaşılabilir olması gerektiğini ifade eden Ramanlı, Batman'ın daha iyi ve gerekli hizmetlere kavuşması için AK Parti milletvekili sayısını artmasıyla oluşabileceğini belirti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler