RAMANLI "VAZİFEMİZ VATANDAŞIMIZA HİZMETTİR"

Milletvekili Ramanlı’dan Batman Ticaret Borsası’na ziyaret

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Batman Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 
 
 
Batman’da yoğun program ve ziyaretlerine devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Batman Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
 
Ramanlı’ya İl Başkanı Davut Şahin ve Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililer eşlik etti.
 
Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, Adana’da yaşanan menfur olayda HÜDA PAR Adana İl Sekreteri Sacit Pişgin’in vefatı nedeniyle başsağlığı ve taziyelerini sundu. 
 
Başkan Güneş, Milletvekili Ramanlı’ya Batman için planladıkları projelerin sunumunu yaptı ve aynı projeleri Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile paylaştığını kaydetti.
 
Batman Ticaret Borsası olarak Siirt ve Şırnak’ı da temsil ettiklerini söyleyen Güneş, “İlimizle birlikte diğer illeri de destekleyeceğiz. Bu projeler kolay değil. Projelerimiz gerçekleşirse Siirt, Şırnak ve Mardin’i bile destekleyebiliriz.” şeklinde konuştu. 
 
Projeleri inceleyen Ramanlı projelere gerekli desteklerini sunacaklarını belirterek, “Batman’ı geliştirecek ve ileri taşıyacak her projenin arkasındayız. Özellikle Batman’ımızın diğer iller arasında güzel projelere imza atması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Projeler konusunda takıldığınız herhangi bir konuda, vekiller olarak bizlerin vazifesi vatandaşımıza hizmet etmektir.” ifadelerini kullandı. 
 
Ziyarette Batman ziraatı ve gelişimi için büyük projelerin gerçekleştirilmesi için adımların atılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. 
 
Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler