Raudi CNR İmob Fuarı’nın yıldızı oldu

Raudi CNR İmob Fuarı’nın yıldızı oldu

 
 “Dünyanın masacısı” sloganı ile her geçen gün daha da büyüyen Raudi, bu sene 14.’sü düzenlenen 2018 Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’ndayemek masalarından sandalyeye, TV mobilyasında Chester gruplara kadar birçok ürünü ile sektör profesyonelleri ve tüketicileriyle buluştu.
 
23-28 Ocak tarihleri arasında CNR Expo tarafından Yeşilköy CNR Expo fuar alanında düzenlenen fuardadünyanın masacısı Raudi, 9.salonda 9B07 nolu stantta yer aldı. 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Raudi, gelişen teknolojiler ve bu gelişimlerin günlük hayata yansımalarını takip etme olanağıyla sergilediği yenilikçi ve modern ürünlerini özel tasarımlı standıyla ziyaretçilerle buluşturdu.Kendi tasarımlarını üreten, yurt içi veyurt dışında bir çok ülkeye ihraç eden Raudi, ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.
 
ZİYARETÇİLERDEN YOĞUN İLGİ
 
Batman’daki modern fabrikaları ile her geçen gün tüketicisini kusursuz ürünlerle buluşturan Raudi Genel Müdürü Nihat İpekyüz; “Tam 8 yıldır düzenli olarak İMOB fuarına katılıyoruz ve çok olumlu dönüşler alıyoruz. Hem kendi yenilikçi ve modern ürünlerimizi tüketicilerimizle buluşturuyoruz hem de sektör dinamiklerini canlı olarak takip edebiliyoruz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler