Rektör Demir’in Başkent Ziyaretleri Devam Ediyor

Batman Üniversitesinin gelişimi için göreve geldiği günden bu yana görüşmeler yapan Üniversitemiz Rektörü Pof. Dr. İdris Demir, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdürü Nebi Çelik’i ziyaret etti.

Karşılıklı istişarelerin yapıldığı görüşmede kampüs inşasındaki eksikliklerin tamamlanması, Teknoloji Fakültesi Binası İnşasının tamamlanması, yeni lojman inşası ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Tesislerinin yapımı ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Batman Üniversitesinin günden güne gelişen ve değişen bir üniversite olması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinin yerleşkelerinde yapılacak değişimlerin akademik ve fiziki gelişime katkı sağlayacağını söyledi. Rektör Demir, Batman Üniversitenin yeni yüzüyle bölgesinde adından söz ettiren bir üniversite olması için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. İdris Demir, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdürü Nebi Çelik’e günün anısına hediye takdim etti.

Yatırım programları ve bütçeye ilişkin çalışmaları sürdürerek kamu yatırımlarına ilişkin analiz ve araştırmalar yaptıklarını anlatan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdürü Nebi Çelik, Batman Üniversitesinin gelişimine katkı sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti. Kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Çelik, yapılacak her türlü iş birliğine açık olduklarını sözlerine ekledi.​

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler