SİLAHLI SALDIRDA ÖLDÜRÜLDÜ

Hastane önünde silahlı saldırıda öldürüldü

İlimiz merkez Gültepe mahallesinde kaldırımda yürüyen bir kişi araçta bulunan 4 kişinin silahlı saldırısına uğradı.  Eski eşinin kardeşleri tarafından silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.
 
Batman’da tartışmalı bir şekilde eski eşinden boşanan 38 yaşındaki Ş.B., yeni bir evlilik yaptı. Eski eşinin ailesiyle sorunlar yaşayan S.A., çoğu zaman ölümle tehdit edildiği öğrenildi.
 
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan kaldırımda yürüyen bir kişiye araçla silahlı saldırıya uğradı. Çevreden bulunan vatandaşların iddialarına göre araçta 4 kişinin olduğu belirtildi. şahıs yaşamını yitirirken saldırıyı gerçekleştiren zanlılar ise geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.
 
CİNAYET ZANLILARI YAKALANDI
 
Alınan bilgiye göre, cinayetin işlendiği sırada çevredeki çok sayıda güvenlik kamerasını izleyen Batman Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri olaya karıştığını belirlediği 3 zanlıyı yakalamak için il genelinde çalışma başlattı.
 
Zanlıların saklandığı adresleri belirleyen ekipler düzenlediği operasyonlarla 3 zanlıyı saklandığı yerlerde olayda kullandıkları tabanca ile birlikte kıskıvrak yakaladı. Yakalanan zanlılar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Zanlıların emniyetteki sorgusu sürüyor.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler