SAADET PARTİSİ’NE YOĞUN SEVGİ GÖSTERİSİ

Saadet Partisi Batman seçim lokalinin açılışını yapan milletvekili adaylarına partililer tarafından coşkulu bir karşılama yapıldı.

Batman Havaalanından milletvekili adaylarını karşılayan partililer seçim lokaline kadar kilometrelerce uzunluktaki araç konvoyu eşliğinde ve yoğun tezahüratlarla seçim lokaline kadar geldiler.

Partililer, burada kendileri için kurban kesilen adaylarına yoğun sevgi gösterisinde bulundular.

Kesilen kurbandan adayların alınlarına kurban kanı sürüldü ve dualar eşliğinde lokalin önüne kadar geldiler. Burada da okunan duaların ardından milletvekilleri adayları ve il teşkilatı tarafından lokalin açılışı gerçekleştirildi. Açılıştan sonra lokale giren milletvekili adayları Faris Özdemir, Mustafa Yıldız, Mehmet Fırat, Fahrettin Doyan, Emre Coşkun ve İl Başkanı Muhammed Onat, lokal balkonuna çıkarak buradan partililere hitap ettiler. Saadet Partisi eski il başkanı ve 27. Dönem milletvekili adayı Mehmet Fırat: “Bugün, 17 yıldır devletin başına bir karabasan gibi çöken AKP iktidarının hüsrana uğrayacağı ilk gündür. Artık mızrak çuvala sığmaz oldu, AKP’nin söyleyeceği bit türkü kalmamıştır. 17 yıl evvel rüzgâr ektiler, şimdi fırtına biçiyorlar. 24 Haziran, inşallah bu ülkenin teminatı ve seksen milyonun inancı olan Saadet Partisi’nin büyük şahlanışına sahne olacak.

Adalete ve huzura aç olan bu toplumumuzun yeniden ihya olması için yepyeni bir adım atarak Batman’a büyük hizmetler sunmuş olan kardeşim Faris Özdemir’i Saadet Partimizin milletvekili adayı olarak tespit ettik. İnşaallah kendisiyle bu adaleti, huzuru tesis etmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Milletvekili adayı Özdemir ise konuşmasında, “Bugün burada hep beraber Batman'da yepyeni bir siyaset sayfasını açacak kutlu bir yürüyüş başlatıyoruz. 

Siyasi hayatıma başladığım günden beri bana destek olan ve en zor günde en zor şartlarda beraber yürüyüp en çetin şartlarda mücadele ettiğim bütün dostlarıma, duaları ile bana destek olup yüreklerinde bana yer veren ve hatta henüz tanımamış olduğum bütün kardeşlerime, bugünden itibaren siyasi yolculuğumda yanı başımda olacak olan Saadet Partisi'nin bütün teşkilat üyelerine ve partimize gönül vermiş Millî Görüş davası için bedel ödemiş olan bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bağrıma basıyorum.Öncelikle birinci görevimiz 'Önce Ahlâk ve Mâneviyat' düstûruyla Batman'ın sorunlarına sahip çözüm aramaktır. 

Batman'ın gücünü ve yeteneklerini Batman'dan bütün Türkiye'ye dalga dalga yayacağız. Son on yedi yıldır iktidar partisi ve onların Batman'daki temsilcileri Batman'ın eğitiminden ekonomisine, siyasal hayatından sağlık alanına kadar sorunlarına çözümler üretemediler ve hatta bu sorunlara seyirci kalarak problemlerin büyümesine sebep oldular.

Mevcut iktidar, ülkenin ve Batman'ın sorunlarına çözüm bulmak yerine birtakım oyalama, kandırma, çatışma ve kavga üzerinden ülkemizi ve Batman'ımızı kamplara, kutuplara böldüler.

Kendi yandaşlarının dışında kalan insanlarımızı dışladılar, yok saydılar, ayrıştırdılar.

Bizler Saadet Partisi olarak; evvela bu kamplaşma ve kutuplaşma ortamını kendi sevgi dilimizle bozup, yeniden kardeşliğimizi tesis etmek için çalışacağız.

Biliyoruz ki Batman'ın problemlerini kendi coğrafyasının şartları içinde çözümleyecek bir siyaseti ve yol haritasını önümüze koymamız gerekir ve bunun da uygulanacağı tek kapı Saadet Partisi'dir.. Batmanlı bütün kardeşlerimi Batman'a, bu güzel şehre sahip çıkmaya davet ediyorum.

Yetenekli gençlerimizi, anneleri, bacıları, Batman için bir fikri, projesi olan herkesi birlikte, bu kutsal davaya hizmet etmeye davet ediyor ve son söz olarak şu dua ile sözlerimi bitiriyorum: Allah'ım şahit ol! Batman'a ve Batmanlılara hizmet etmek adına çıktığım bu yolda bizlere yardım et. Beni ve arkadaşlarımı şaşırtma, ayaklarımı bu yolda sabit kıl. Batman'a hizmet etmek için ne yapacaksam onu söyleyecek ve söylediklerimi yapmaktan asla vazgeçmeyecek, geri adım atmayacağım.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler