SASON'DA YENİ MERETO PARKININ AÇILIŞI YAPILDI

Sason camisine 1 milyon bağışladı

Batman Belediyesinin Sason’da hayata geçirdiği yeni Mereto Parkının açılışı yapıldı.
 
Vali Ekrem Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Belediyesinin Sason ilçesinde hayata geçirdiği Mereto Parkının açılışını yaptı.  Açılış töreni, ilçe sakinleri, çocuklar ve ilçe protokolünün geniş katılımıyla gerçekleşti. Mereto Parkında, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları gibi çeşitli donatılar yer almakta olup, tüm yaş gruplarındaki bireyler için cazip bir buluşma noktası oluşturacak.
 
 
SASON MERKEZ CAMİİ İNŞAATINA ZİYARET
 
Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sason ilçesinde yapımı devam eden Merkez Camii inşaat alanına ziyaret gerçekleştirdi. İnşaat sürecinin son durumunu yakından görmek ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla yapılan ziyarette, ilgililerden detaylı bilgiler alındı. Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu, proje hakkında memnuniyetlerini ifade ederek, inşaatın planlandığı gibi ilerlemesi ve en kısa sürede tamamlanması temennisinde bulundular. 
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, inşaatı devam eden Sason merkez camisine 1 milyon lira bağışta bulundu.
 
 
Öte yandan Vali Ekrem Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sason Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Güvenlik Korucuları iftar programına katıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler