Seçim Lokali açılışı “Vakit Sason Vakti” ile coşkuyla karşılandı

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Genel Seçimler kapsamında Batman miletvekili adayları, Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık, AK Parti Sason teşkilatı ve vatandaşlar tarafından coşkulu bir kalabalık ile karşılanarak Seçim Lokali açılışında bulundular. Sason Seçim Lokali açılışını yapan Milletvekili adayları, halka yönelik konuşmalarından sonra Belediye başkanlığını ziyaret ederek Muhtarlarla bir araya geldiler.

Milletvekili adaylarının Seçim Lokalinde yapmış oldukları konuşmada;

“Bizler, Vakit Türkiye Vakti diyerek yola çıktık. Güzel ilçemiz Sason’da bizi büyük bir heyecan ve teveccüh ile karşılayan dava arkadaşlarımıza değerli Sason hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.16 yıllık dönemimizde Sason’un hemen hemen tüm istekleri ve talepleri AK Parti hükümeti tarafından yerine getirilmiştir. Bizim ekibe nasip olması temennisiyle Sason-Muş karayolunu da inşallah yapacağız. Seçim öncesi de seçim sonrası da Sason’un dertleriyle dertlendik. Biz, 24 Haziran seçimleri ile Türkiye’de bir sistem değişikliğine gidiyoruz.

Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle hizmetler, bürokrasi engellerine takılmadan daha hızlı gerçekleşecektir. Bizleri bağrına basan Sason halkına minnettarız. Halkımızın gösterdiği bu sevgi 24 Haziran da bizleri şaha kaldıracak inşallah. Sason’da yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarımızın coşkulu karşılaması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bugün günlerden Sason’du. Havası güzel, insanı güzel ilçemizde her zamanki gibi coşkuyla karşılandık. Sason 24 Haziran seçimlerine hazırdır. Sason’daki esnafımızı ziyaret ettik, destek aldık, dua aldık. İftar sonrası Sason meydanında hemşehrilerimizle dertleştik seçimleri konuştuk.

Sason her zaman Ak Parti'ye olan desteğiyle ön planda olan bir ilçemiz olmuştur. Bu desteği tekrardan görmek mutlu edici bir o kadar da sevindiricidir. Ülkemize, Batman’ımıza ve Sason’umuza hizmet etmeye Hedef ve hizmetlerimizi gerçekleştirmek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.” Diyerek, daha sonra davet edilen vatandaşlar ve teşkilatları ile birlikte İftar yemeğinde bir araya gelen Batman Milletvekili adayları, Sason’ da yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla teravih namazının ardından Batman’a döndüler. Geç vakitlere kadar saha çalışmalarında bulunan adaylar günün yoğunluğuna rağmen Sason dönüşü, AK Parti Batman Seçim Lokalinde bulunan vatandaşlarla bir araya geldiler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler