SEÇİMDE İKİ LİSTE YARIŞACAK

SEÇİMDE İKİ LİSTE YARIŞACAK

5 Şubat'ta Sena düğün ve konferans salonunda yapılacak olan Batman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde iki liste yarışacak.
 
REŞİT YAŞAR’IN  LİSTESİ : SARI RENK
 
 
Cumartesi günü yapılacak olan Batman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde yeniden aday olan mevcut başkan Reşit Yaşar, seçimlere ‘Sarı’ renk oy pusulası ile gireceğini açıkladı. Batman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yeniden aday olan mevcut Başkan Reşit Yaşar, ''Yapılacak olan oda seçimlerine tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz. Yönetim Kurulumuzda yer alan esnaflarımızın takdir ettiği arkadaşlarımızla birlikte hizmete kaldığımız yerden tüm üyelerimize eşit davranma sözü vererek yeniden yönetime talibiz'' Yapılacak seçimde oy pusulamızın rengi sarı olacaktır. Seçimlerin esnafımız ve Batman halkına hayırlara vesile olmasını istiyorum” dedi.
 
CEMİL TURAN’IN LİSTESİ : BEYAZ RENK
 
 
5 Şubat  Cumartesi günü Sena Düğün Salonunda yapılacak olan Şoförler Odası Başkanlığı seçimlerinde aday olan Cemil Turan’ın oy pusulası ‘Beyaz’ olarak belirlendi. “Vicdanımız da pusulamız da beyazdır’ diyen Batman Şoförler Odası Başkan Adayı Cemil Turan; “Uzun zamandan beri gönüllü olarak büyük fedakârlıklarla hizmet verdiğimiz Batman Şoförler Odasının seçimlerinde oy pusulamızda bizim gibi beyaz ve şeffaf olacaktır. Beyaz oy pusulamızla, odamızda beyaz bir sayfa açacağız. Uzun uğraşlar ve istişareler sonucunda adaletli, ilkeli, dürüst, çalışkan ve fedakârca hizmet edecek yönetimimizi belirledik. Batman halkına ve meslektaşlarımıza hizmet etmek bizim asli görevimiz ve boynumuzun borcudur. Seçim sürecinde Odamıza tapulu daire, ambulans ve vaat ettiğimiz tüm sözlerimizin arkasındayız.
Batman’ın güçlü ve söz sahibi odası olmak için elimizden geleni yapacağız. Her şey şeffaflık ve dürüstlük ilkesiyle yapılacaktır. Yapılacak olan Batman Şoförler Odası Başkanlığı seçimlerinde bütün meslektaşlarımın desteğine talibim” diye konuştu. Öte yandan toplumun birçok kesiminden destek aldığını belirten Başkan adayı Cemil Turan, seçimlerin kente barış, kardeşlik, huzur ve meslektaşları içinde hizmet getirmesi temennisinde bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler