Şehirler Arası Terminal, Sorunsuz Hale Getiriliyor

18 yıl önce yapılan Batmanlılara hizmet veren ve günlük yaklaşık 1500'ün üzerinde yolcu kapasitesi bulunan Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminal İşletmesinde (BAŞTİ) başlatılan modernize çalışmaları devam ediyor.

Bir süre önce Şehirlerarası Otobüs Terminalinde incelemelerde bulunan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, otobüs terminalinde tadilat ve yenileme çalışmalarının acilen başlatılması konusunda verdiği talimat üzerine ilgililer harekete geçerek yaklaşık bir aydan bu yana yoğun bir çalışma içerisine girdi.

 

Belediye Etüt ve Proje Müdürlüğü teknik personelinin hazırladığı proje doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, Batman ve Batmanlılara yaraşır güzel bir otogar için çatıdan zemine kadar büyük eksiklikleri gidermek için hummalı çalışma yürütüyor.

 

Modern terminal binasının tadilatı için direktif veren Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, “Batman halkı hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layıktır” ifadelerini kullanarak, otobüs terminalinin de havaalanı terminali gibi modern, sorunsuz ve işlevsel kılınacağını açıkladı. |

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler