SONGUR' DAN ŞAHİN'E PLAKET

Batman Belediyesi, hafta sonu çıkma yasağını fırsata çevirip, kentin önemli sokaklarını köpüklü suyla yıkamasının ardından, Songur' dan Şahin' e Hijyen Plaketi takdim edildi.

Batman Belediyesi, hafta sonu çıkma yasağını fırsata çevirip, kentin önemli sokaklarını köpüklü suyla yıkamasının ardından, Batman Elma Sokağı Esnafları Başkanı Turan Sungur ve yönetimli, Vali ve Belediye Başkan vekili Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.  

Batman tarihinde ilk kez böyle bir duruma şahit olduklarını belirten Batman Elma Sokağı Esnafları Başkanı Turan Sungur, sabah işyerlerini açtıklarında her tarafın mis gibi koktuğunu söyledi. Başkan Songur; “Elma Sokağı işyerlerimizi açtığımızda mis gibi tertemiz kokuyordu. Hepimiz ciddi anlamda şaşırdık. Halkımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen güzel tepkiler sonucu Sayın Valimiz ve Belediye Başkan vekilimizi yönetim kurulumuzla birlikte ziyaret edip, teşekkür ettik. Biz esnaf ve vatandaşlara düşen görev ise, aynı hijyen ve temizliği kendi imkanlarımızla sürdürmektir. “diye konuştu. Başkan Songur ayrıca, Vali Şahin’i halk buluşmaları kapsamında da Petrolkent Bölgesine beklediklerini de sözlerine ekledi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali ve belediye Başkanı Hulusi Şahin ise, olumlu geri dönüşlerin kendilerini daha çok hizmet etmeye teşvik ettiğini ifade ederek, teşekkür etti.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler