SP'DEN TEPKİ...

SP'DEN TEPKİ...

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, infial uyandıran cinsel saldırı sonrası hayatını kaybeden İ.E.’nin olayı ile ilgili açıklamada bulundu.
 
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, infial uyandıran cinsel saldırı sonrası hayatını kaybeden İ.E.’nin olayı ile ilgili açıklamada bulundu. İl Başkanı Fırat, şunları söyledi: “Zorla alıkoyarak 18 yaşında genç bir kıza günlerce tecavüz ederek büyük bir ahlaksızlık ve alçaklık örneği gösterdikten sonra ‘Bana hiç kimse hiçbir şey yapamaz, daha evvel de yaptım’ diyecek kadar adileşen Musa O. denen sefil, maalesef hala bu toplum içinde elini kolunu sallayarak dolaşmaktadır.
 
Bir insanın hayatı, onuru, izzet ve şerefi bu kadar mı ucuz? Nerede adalet? Bu masum ve günahsız evladımızın uğradığı bu alçakça saldırı karşılıksız mı kalmalı? Namus ve iffet düşman derhal tutuklanarak önce toplumdan tecrit edilmeli ardından da en ağır cezaya çarptırılmalıdır, zira Peygamber ocağı dediğimiz ve bu toplumun göz bebeği bir kurumda böyle ırz düşmanlarının görev yapmasına asla müsaade edilmemelidir.”

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler