Şubat Ayında'da Etkinlikler Dolu Dolu Geçecek

Şubat Ayında izleyiciyi Konserler, Söyleşiler ve Tiyatro Oyunları Bekliyor

Batmanlıları zengin bir kültür ajandası bekliyor. Batman Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen kültür sanat etkinlikleri birbirinden farklı programlarla Şubat ayında da dolu dolu geçecek.

Her ay birbirinden zengin etkinliklerle Batmanlılara unutulmaz anlar yaşatan Belediyemizin, Şubat 2019 kültür sanat etkinlikleri programı açıklandı. Çocuk ve yetişkinlere yönelik tiyatro oyunları, söyleşi, şiir dinletileri ve konserlerden oluşan program, 7’den 77’ye her yaş grubu ve sosyal kesime hitap edecek şekilde hazırlandı.

Şubat  ayı programında  Niloya, Elifin Düşleri, Aslan, Harika Kanatlar tiyatro oyun gösterimleri  çocuk izleyicilerin, Yalan Dolan ve Parkta Güzel Gün, adlı tiyatro oyunları ise yetişkin izleyicilerin beğenisine sunulacak.  Şair Yazar Mustafa Özçelik, Yazar Sadık Yalsızuçanlar ise edebiyat içerikli programlarıyla Batmanlılarla buluşacak.

Program takviminde ayrıca; Türkçe İlahi sanatçıları Murat Belet ve Resul Aydemir, Türkçe Rock Müzik Sanatçısı Aydilge, Caz Müzik sanatçısı  Della Miles, Türkçe Pop Müzik Sanatçısı Merve Yavuz, Balaban Sanatçısı Ailhan Samedov . Tenor Ömer Türkmenoğlu ile Soprano Özlem Üngör’ün sahne alacağı konserler yer alıyor.

Ücretsiz bilet uygulamasına geçen Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşların etkinlik biletlerini 3 gün önceden Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinden temin edebileceklerini hatırlatırken, etkinlik saatinden 10 dakika önce tüm misafirlerin salondaki yerlerini almaları istendi. Vatandaşlar etkinliklerle ilgili detaylı bilgi ve duyuruları, Batman Belediyesi resmi web sayfası www.batman.bel.tr

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler