TBBDF İL TEMSİLCİLİĞİ ATAMASI YAPILDI

Bocce Bowling ve Dart temsilciliğine Durmaz atandı

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanlığının teklifi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanlığının onayı ile Batman Bocce Bowling ve Dart İl Temsilciliğine yeniden Ömer Durmaz atandı.
 
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in imzasıyla yapılan resmi tebliğde; 3289 sayılı Gençlik ve Spor Hizmetleri kanununun ek maddesinin ilgili fıkrası hükmü gereğince Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanlık makamının teklifi ve Bakanlık Makamının onayı ile Batman İl Temsilciliğine Ömer Durmaz atanmıştır denildi. Türkiye Bocce Bowling ve Dart İl Temsilcisi Durmaz; ilk seçildiğinden bu yana federasyon çatısı altında bulunan branşların tanıtımı ve gelişmesi için çok çaba sarf ettiklerini, bu çabalar sonucunda il’de ve Türkiye’de Batman’ın ve Batmanlı sporcuların, bağlı oldukları branşlarda tanındıklarını belirtti.
 
Ocak ayı içerisinde yaptıkları bocce hakemlik kursu ile birlikte bocce branşında 24 hakeme, ilde açılan antrenörlük kurslarıyla, dart branşında 100’ün üzerinde birinci kademe, 15’in üzerinde ikinci kademe antrenöre ulaşarak ciddi bir eğitimci sayısına ulaştıklarını dile getiren Durmaz; eğitim veren antrenör hocalarla birlikte hedeflerinin; milli ve manevi değerlere bağlı, spor ahlakı ile yetişmiş, Batman’ı ve Türkiye’yi spor alanında en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmek olduklarını belirtti. TBBDF İl Temsilcisi Ömer Durmaz; “Bir kez daha kendisini Bocce Bowling ve Dart il temsilciliğine teklif eden Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine, teklife onay veren Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanlığı’na, Batman Gençlik Spor İl Müdürü M. Şafi Özperk’e, müdürlük idarecilerine ve Bocce Bowling ve Dart sporlarının Batman’da gelişmesi, başarının yakalanması için çalışarak bu güne kadar emeği geçen tüm hocalara teşekkür ediyorum” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler